LJUBA ALIČIĆ HITNO OTKAZAO SVE NASTUPE ZBOG ZDRAVLJA: Pevač oboleo, jedva govori!

Autor:

Zabava

15.03.2023

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Aličić ima zdravstvene probleme!

LJUBA ALIČIĆ HITNO OTKAZAO SVE NASTUPE ZBOG ZDRAVLJA: Pevač oboleo, jedva govori!

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Pevač Ljuba Aličić (67) redovno nastupa kako po kafanama, tako i na privatnim slavljima, međutim, sada je zbog lošeg zdravstvenog stanja morao da odloži nastup.

Naime, Ljuba je trebalo da nastupa u Skandarliji 16. marta, ali je zbog jake prehlade završio u ambolanti sa temperaturom 40. Međutim, pušten je na kućno lečenje, a predstavnici sedme sile su kontakirali Aličića, koji je jedva govorio.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ljuba Aličić

 

- Razboleo sam se, uhvatila me je jaka prehlada. Jedva govorim, kao što možete da čujete. Sve me je stiglo, i ovaj hladan vazduh, i stalno tamo, ovamo... Ne bih izdržao tamo. Nažalost, eto javio sam da ćemo odložiti nastup, pa čim mi bude bolje družiću se sa publikom - rekao je pevač.

Podsetimo, Ljuba Aličić jedan je od naših najpoznatijih narodnih i folk pevača, svoju muzičku karijeru zvanično je počeo 1971. godina i od tada je snimio brojne hitove.

Takođe, Aličić važi za kralja bakšiša, a jednom prilikom ispričao je kako je od zarade i bakšiša mogao da kupi celu zgradu.

Foto: printscreen/TvHappy

Ljuba Aličić

 

- Najviše sujete uvek je bilo u našem poslu i halapljivosti, nemojte da vas bilo ko od pevača laže. Moje kolege misle samo na novac, retki su oni koji ovaj posao rade iz ljubavi i zadovoljstva. To je najviše ona starija garda, moje generacije pevača. Nikad nisam ni kretao da pevam da bih se obogatio, već zato što sam imao talenat. Imao sam bakšiše kojima sam mogao da kupim zgradu, a dešavalo se da ne uzmem ni dinar. Tu vrstu sujete ne smete da imate ako se bavite ovim poslom - ispričao je folker za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading