PRORADIO SRPSKI INAT! Novak jači od svih nedaća: Evo kako je Đoković POKORIO planetu!

Autor: M. S.

Sport

27.02.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak otkrio recept Novakovog uspeha.

PRORADIO SRPSKI INAT! Novak jači od svih nedaća: Evo kako je Đoković POKORIO planetu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom polufinala Australijan opena

Srpski teniser Novak Đoković započeo je svoju 378. nedelju na čelu ATP liste, čime je pretekao Štefi Graf, a u proteklih 12 godina od kada je postao prvi put svetski broj 1, svet je postao radikalno drugačije mesto za život.

Rat u Ukrajini, pandemija koronavirusa, Bregzit, migrantska kriza, ništa od toga nije poremetilo Noleta, a o njegovoj psihičkoj snazi govorio je naš stručnjak Radmilo Armenulić.

- Dosta stvari se desilo proteklih godina, ali to nije uspelo da pokoleba Novaka. On je psihički veoma jak i može da se nosi sa svim nedaćama. Zbog svoje snage postao je najbolji u istoriji i prestigao je Štefi Graf. Sad još mora da sruši rekord po broju osvojenih grend slemova, što će uraditi bez dileme. On će ove sezone uzeti četiri trofeja - poručio je Armenulić za Republika.rs.

Republika

Foto: Starsport

Radmilo Armenulić

Srbin je u međuvremenu dobio prvog protivnika u Dubaiju, a od početka sezone osvojio je turnire u Adelejdu i Melburnu. Karlos Alkaras je u nedelju uveče imao priliku da se izjednači sa Đokovićem na vrhu ATP liste, ali je poražen od Kamerona Norija sa 2:1, posle preokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading