ALKARAS ZAPRETIO RIVALIMA: "Zadovoljan sam, igram na vrlo visokom nivou!"

Autor:

Sport

25.02.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Španac nakon pobede nad srpskim teniserom.

ALKARAS ZAPRETIO RIVALIMA: "Zadovoljan sam, igram na vrlo visokom nivou!"

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Karlos Alkaras se plasirao u polufinale ATP turnira u Rio de Žaneiru, pošto je u meču četvrtfinala izbacio Dušana Lajovića sa 2:0 (6:4, 7:6).

Iako se mučio sa Ducijem, mladi španski teniser je ipak našao način da odnese pobedu u ovom duelu i zakaže susret sa Čileancem Nikolasom Jarijem u polufinalu.

- To je poenta… Da pronađem način da se vratim protiv teškog protivnika. Morao sam da bude zaista koncentrisan i da sačekam svoju šansu - rekao je Alkaras.

Foto: Tanjug/AP

Karlosa Alkarasa dve pobede dele od nove titule

Alkarasa nije bilo nekoliko meseci na terenu zbog povrede, ali se vratio titulom u Buenos Ajresu protekle nedelje, nakon što je u finalu porazio Kamerona Norija.

- Mislim da igram na visokom nivou. Ne mogu da kažem da li je to kao prošle godine, ali sam zadovoljan igrom koju prikazujem. Trentuno sam na dobro fizičkom nivou, igram veoma teške i zahtevne mečeve iz dana u dan i to me čini srećnim posle toliko vremena van terena - dodao je momak iz Mursije.

Ukoliko savlada Jarija, Alkaras će u finalu igrati sa boljim iz duela u kom se sastaju Kameron Nori i Bernabe Zapata Mirales.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading