RAZOČARAO SRBIJU: Karlos Alkaras je UDARNA VEST!

Autor:

Sport

18.02.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nastavio sa "sečom Srba" u glavnom gradu Argentine.

RAZOČARAO SRBIJU: Karlos Alkaras je UDARNA VEST!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Španski teniser Karlos Alkaras plasirao se u polufinale turnira u Buenos Ajresu. Španac je za nešto više od sat i po vremena nadigrao srpskog igrača Dušana Lajovića rezultatom 2:0, a po setovima je bilo 6:4, 6:2.

 

 

Duci je pružio odličan otpor bivšem svetskom broju 1 u prvom periodu igre, kada je uspeo da napravi dva brejka, ali ni to nije bilo dovoljno za vođstvo.

Teniser iz Mursije je na krilima prednosti poveo sa 3:0 u drugom setu, posle čega je bilo jasno da Srbina čeka eliminacija u argentinskoj prestonici.

Alkaras je prethodno na turniru savladao Lasla Đerea (2:1), a za plasman u finale boriće se protiv zemljaka Bernabea Zapate Miraljesa, koji je savladao Argentinca Franciska Serundola 6:3, 6:7 (4:7), 6:3.

Turnir u Buenos Ajresu, na šljaci, iz serije 250, igra se za nagradni fond od 626.595 dolara, a ujedno predstavlja Alkarasov povratak na teren nakon povrede zbog koje je bio prinuđen da otkaže nastup na Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading