SPEKTAKL U ARGENTINI: Karlos Alkaras stoji Srbinu na putu do rezultata karijere!

Autor:

Sport

14.02.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan je rutinski savladan u prvom kolu.

SPEKTAKL U ARGENTINI: Karlos Alkaras stoji Srbinu na putu do rezultata karijere!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Srpski teniser Laslo Đere uspešno je započeo svoju misiju na turniru u Buenos Ajresu, nakon što je savladao Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0 (6:4, 6:4).

Nakon sjajnog početka turnira, Đerea sada čeka jedan od najvećih izazova u karijeri, pošto mu je u drugom kolu zakazan duel sa Karlos Alkarasom, prvim nosiocem u Argentini, a pobeda u ovom duleu bi svakako bila najveći uspeh u njegovoj karijeri.

Videli smo odličnu borbu u glavnom gradu Argentine, Srbin je spasio tri brejk lopte u šestom gemu prvog seta, a zatim je i napravio brejk u ključnom devetom gemu, koji je zatim i potvrdio, čime je stigao do prvog dela igre.

Foto: Starsport

Laslo Đere će u drugom kolu igrati sa Špancem Alkarasom

Još bolji je Đere bio u drugom setu, kada je duplim brejkom stigao do prednosti od 5:2. Probao je Fonjini da se vrati, ali bezuspešno, pošto je nadoknadio samo jedan brejk, drugi nije uspeo, pa je naš teniser upisao trijumf posle 93 minuta na terenu.

Sada ga čeka Alkaras, koji i dalje nije odigrao nijedan meč ove godine zbog povrede, a sigurno je da će taj duel biti odigran pred punim tribinama, jer je Španac svakako prva zvezda ovog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading