NAJVAŽNIJI OKRŠAJ GODINE! Španac OGROMNA prepreka na putu ka TRONU!

Autor:

Sport

16.02.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle niza neuspeha Dušan Lajović vratio se u formu, te će u Buenos Ajresu pokušati da stigne do titule, ali će u četvrtfinalu morati da sruši Karlosa Alkaraza.

NAJVAŽNIJI OKRŠAJ GODINE! Španac OGROMNA prepreka na putu ka TRONU!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Dušan Lajović

Turnir u Buenos Ajresu ulazi u samu završnicu, a Srbija je ostala na jednom predstavniku.

Preporođeni Dušan Lajović igra fenomenalno u Argentini, pa je tako u osmini finala savladao domaćeg predstavnika Kamila Uga Karabelija sa ubeljivih 2:0 (6:3, 6:1).

Opravdao je Lajović ulogu blagog favorita, odigrao je sjajan meč i za sat i 41 minut srušio 127. tenisera planete. Ovo je prvo ATP četvrtfinale za Lajovića još od juna 2022. a na putu ka tronu u Buenos Ajresu imaće najvažniji okršaj godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Lajović

 

Lajović će se u borbi za polufinale sastati sa Špancem Karlosom Alkarazom koji je prvi nosilac u Buenos Ajresu, a koji je u osmini finala srušio srpskog tenisera Lasla Đerea sa 2:1.

Odličan otpor pružio je Đere, vratio se u meč pošto je izgubio prvi set sa 6:2, te je drugi period igre dobio rezultatom 6:4. Istrošio se u drugom setu Đere, a Alkaraz je to znao da iskoristi, te je sa 6:2 slavio u trećem periodu i stigao do četvrtfinala i okršaja sa Dušanom Lajovićem. Meč Alkaraza i Đerea trajao je dva sata i jedan minut.

Alkaraz je pokazao brojne slabosti protiv Đerea, pa ćemo videti da li ih je Lajović dobro skautirao i da li može da stigne do pobede i plasmana u polufinale turnira u Buenos Ajresu, a kasnije, što da ne, i do samog trona u Argentini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading