BESRAMNO! Ovako nešto NIJE VIĐENO u istoriji tenisa - prljav potez koji izaziva GAĐENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.02.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovako nešto moguće?

BESRAMNO! Ovako nešto NIJE VIĐENO u istoriji tenisa - prljav potez koji izaziva GAĐENJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune i Novak Đoković

Kroz istoriju tenisa mogli smo videti raznorazne skandale, ali je situacija sa ATP turnira u Monpeljeu pomerila sve granice.

Holger Rune sastao se sa Maksimom Kresijem u polufinalu turnira u ovom francuskom gradu, a jednom prilikom uspeo je da izazove gađenje kod svih prisutnih u publici.

Tokom taj-brejka drugog seta Rune je na kvaran način pokušao da stigne do poena. Imao je prednost mini brejka, vodio je 1:0 u odlučujućem gemu i svoj prvi servis iskoristio je da uputi lopticu u polje rivala dok ovaj nije gledao, niti je bio na terenu.

 

 

Sudija, naravno, poen nije priznao, a Rune je nastavio da se buni te dodatno iznervirao sve prisutne. Na kraju je uspeo da dobije pomenuti taj-brejk, na taj način poravna na 1:1 u setovima, ali je pravda zadovoljena u trećem setu koji je Kresi dobio i plasirao se u finale (7:5, 6:7(3), 7:6(4)).

 

 

U finalnom meču Maksim Kresi igraće protiv Janika Sinera, a mladi Norvežanin Rune moraće da se zadovolji polufinalom, a, sva je prilika, neće škoditi ni da poradi na kulturi i ponašanju na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading