KATASTROFALNE VESTI: Srbin doživeo BRUKU - IZBAČEN iz Francuske!

Autor:

Sport

09.02.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser se nije dobro proveo na jugu Francuske.

KATASTROFALNE VESTI: Srbin doživeo BRUKU - IZBAČEN iz Francuske!

Foto: Starsport

Novak Đoković, Dušan Lajović i Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović je ispao sa ATP turnira koji se igra u Monpeljeu, pošto je rutinski poražen od Lorenca Sonega sa 2:0 (7:5, 6:1).

U prvom setu nije bilo brejkova sve do 12. gema prvog seta, kada je Srbin posustao. Imao je Krajinović 40:15 na svoj servis u tom gemu, ali je na kraju pretrpeo brejk, čime je Italijan stigao do osvajanja prvog seta.

To je samim tim bio i početak kraja za Krajinovića. Srbin je izgubio pet gemova u nizu, jedva je stizao da osvoji i poen, a postojala je šansa i da Sonego "uruči krompir" našem teniseru. Ipak, uspeo je Krajinović da odbrani čast i upiše utešan gem u drugom setu. Ipak, više od toga nije mogao, pa je Sonego vrlo lako stigao do pobede.

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale

U narednom kolu turnira u Monpeljeu ćemo videti veliki italijanski derbi, pošto će Lorenco Sonego odmeriti snage sa Janikom Sinerom, koji je postavljen za drugog nosioca na ovom turniru, a koji je u četvrtfinale ušao nakon što mu je Marton Fucovič predao pre početka duela.

Osim Italijana, među osam najboljih su za sada prošli i Maksim Kresi,  Kventin Alis, odnosno Artur Fils.

Podsetimo, Krajinović je ove sezone nastupao u indijskom Puneu, gde je poražen u četvrtini finala od Bonzija, da bi zatim u Melburnu ispao u prvom kolu Australijan opena, kada je bolji od njega u tri seta bio Danac Holger Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading