ISPAO STEFANOS CICIPAS! Grk se oprostio od turnira - Srbin saznao ključnu informaciju pred svoj duel!

Autor:

Sport

21.01.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša vest za ljubitelje tenisa u Grčkoj.

ISPAO STEFANOS CICIPAS! Grk se oprostio od turnira - Srbin saznao ključnu informaciju pred svoj duel!

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Stefanos i Petros Cicipas završili su takmičenje u dubl konkurenciji Australijan opena, pošto su od njih u drugom kolu bolji bili prvi nosioci Kulof i Skupski sa 2:1 (7:6, 4:6, 7:6).

Stefanos i njegov mlađi brat su pružili sjajan otpor dosta iskusnijim protivnicima, koji su u ovom meču bili veliki favoriti, što su na kraju i opravdali, ali posle velike borbe.

U prvom setu nije bilo brejkova, pa se pristupilo odlučujućem 13. gemu, koji je na kraju pripao prvim nosiocima, pa se činilo da će na kraju oni stići do velike pobede. Ipak, Grci se nisu predavali, a jedan brejk u drugom setu je bio dovoljan za izjednačenje.

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas će takmičenje nastaviti u singlu

Za kraj, u trećem delu igru takođe nismo videli brejkove, a odlučujući taj-brejk se igrao do deset poena. On je sa 10:7 pripao Kulofu i Skupskom, koji su na taj način sprečili veliko iznenađenje u Melburnu.

Ova vest je takođe značajna i za Nikolu Ćaćića, jedinog preostalog srpskog predstavnika u dublu, koji će danas tokom dana u paru sa Kurešijem pokušati da se domogne osmine finala u Melburnu, u duelu protiv Gonzalesa i Rožea-Vaselana.

Pobednici ovog duela će se u 16 najboljih upravo sastati sa Kulofom i Skupskim, pa je jasno da će Ćaćića i Kurešija čekati najteži mogući zadatak, ukoliko prevaziđu prepreku koja ih danas čeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Dane

22.01.2023 13:05

Za ovo podjebavanje skedi vam.....

Mira

23.01.2023 12:44

Odmori se Nole za sledeći meč. Volimo te.

Ole

26.01.2023 19:10

Samo ne znam kakve ovo ima veze sa Novakom