CEO MELBURN ĆE NAVIJATI PROTIV NOVAKA: Đoković saznao potencijalnog rivala u osmini finala - ovo mu se NIKAKO neće svideti!

Autor:

Sport

21.01.2023

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo iznenađenja u Melburn parku.

CEO MELBURN ĆE NAVIJATI PROTIV NOVAKA: Đoković saznao potencijalnog rivala u osmini finala - ovo mu se NIKAKO neće svideti!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Domaći teniser Aleks de Minor plasirao se u osminu finala Australijan opena nakon što je u meču trećeg kola ubedljivo savladao Francuza Bendžamina Bonzija sa 3:0 (7:6, 6:2, 6:1).

Na taj način je De Minor zakazao meč u osmini finala protiv pobednika duela koji kreće za malo manje od dva sata, a u kom se sastaju Srbin Novak Đoković i bugarski teniser Grigor Dimitrov.

Velika borba viđena je samo u prvom setu u kom smo videli čak četiri brejka, po dva na obe strane, ali je on na kraju u taj-brejku pripao Australijancu sa 7:0, čime je ovaj meč praktično i okončan.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković juri desetu titulu u Melburnu

U naredna dva seta Bonzi nije prikazao igru dostojnu trećeg kola jednog grend slema, dok je nezgodni domaći teniser pokazao da će svakako biti težak izazov Novaku Đokoviću, ukoliko on savlada Dimitrova.

Otežavajuća okolnost je i da što se radi o domaćem igraču, pa će Nole igrati i protiv De Minora, ali i protiv pune Rod Lejver arene, ako na kraju dođe do ovog duela i bude bolji od Bugarina i povrede zadnje lože.

Interesatno je da se srpski i australijski teniser nikada do sada nisu sastajali u karijeri, pa će Novaku i tu biti otežan posao, jer neće u praksi znati šta može da očekuje od Aleksa de Minora, 22. nosioca na Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading