HRVATSKA U SUZAMA: Komšije saznale NAJGORU moguću vest!

Autor:

Sport

20.01.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće se od ovoga dugo oporaviti.

HRVATSKA U SUZAMA: Komšije saznale NAJGORU moguću vest!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Hrvatske

Marin Čilić, najbolji hrvatski teniser, potvrdio je na svom Tviter nalogu da je obavio operaciju kolena, zbog koje ga neće biti na terenu neko vreme.

Hrvat je saopštio da se sa ovom povredom dugo muči, a da je na kraju odlučio da se ipak podvrgne zahtevu, zbog koga Hrvata nećemo nekoliko meseci videti na teniskim terenima.

- Nekoliko je ovo izazovnih nedelja za početak 2023. godine. Nakon konsultacije s nekolicinom specijalista, doneo sam tešku odluku i obavio operativni zahvat na kolenu, koji se činio najboljom opcijom za dugoročno popravljanje povrede. Hvala Bogu, sve je prošlo u redu kao što smo se nadali. Nažalost, ovo znači da ću neko vreme provesti van terena, ali s druge strane, imaću više vremena kod kuće s mojom porodicom. Osećam se pozitivno i ne mogu da dočekam da se vratim natrag na teren. No, sada je sav moj fokus usmeren na odmor i oporavak. Hvala vam svima na lepim željama, jedva čekam da vas vidim na Turu - napisao je Čilić.

Marin je krajem prošle sezone stigao do finala turnira u Tel-Avivu, gde je poražen od Novaka Đokovića, a nakon toga je odigrao još osam mečeva, na kojima je ubeležio pet poraza.

Kao pripremu za Australijan open je odabrao turnir u indijskom Puneu, gde je slavio u prvom kolu, ali je već naredni meč predao bez borbe, a zatim je usledila i odluka da se povuče sa prvog velikog turnira u sezoni.

Čilić je trenutno 18. teniser sveta, a najbolji plasman je imao početkom 2018. godine, kada je bio treći. Najveći uspeh u karijeri mu je osvajanje US opena 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading