ĐOKOVIĆ PROBIO LED: Novak u Adelejdu uradio jednu od retkih stvari koja mu ranije nikada nije pošla za rukom

Autor:

Sport

08.01.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin slavio uprkos tome što je iz svoje lože izbacio troje ljudi.

ĐOKOVIĆ PROBIO LED: Novak u Adelejdu uradio jednu od retkih stvari koja mu ranije nikada nije pošla za rukom

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković tokom finala Adelejda protiv Korde

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je prvi trofej u 2023. godini, pošto je u finalu ATP turnira u Adelejdu savladao Sebastijana Kordu.

Međutim, nije Nole došao do pehara lagano, naprotiv. Amerikanac je u drugom setu imao meč loptu, ali čak ni to što se Srbin izvukao iz toga nije najjači utisak finala, već to što je po završetku prvog dela igre iz svoje lože izbacio brata Marka, kao i agente Eduarda i Elenu.

Ipak, interesantno je da to nije prvi put da je Novak usred meča praznio svoju ložu, pošto je 2009. godine dva puta činio isto.

Đoković je tako nešto premijerno priredio u četvrtfinalu Vimbldona, kada je sa stadiona isterao oca Srđana, brata Đorđa i kompletan stručni štab. Taj meč na kraju Novak nije uspeo da pobedi, pošto ga je eliminisao Tomi Has.

Iste godine je na Završnom Mastersu u Londonu iz lože izbacio ponovo oca, ali i majku Dijanu. Bilo je to na meču grupne faze u kom je izgubio od Robina Soderlinga.

Republika

Foto: Telegraf/D:Kadić

Srđan i Dijana Đoković

Dakle, Novaku je ovo bila treća sreća... Posle dva poraza u mečevima kada je izbacivao ljude iz svoje lože, konačno je došlo vreme da u takvoj situaciji ostvari i trijumf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading