KORDA ŠOKIRAO IZJAVOM: Đoković ga PORAZIO - on drugog tenisera nazvao GOAT-om!

Autor:

Sport

08.01.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro se Amerikanac borio, ali je to i bilo nedovoljno.

KORDA ŠOKIRAO IZJAVOM: Đoković ga PORAZIO - on drugog tenisera nazvao GOAT-om!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković tokom finala Adelejda protiv Korde

Sebastijan Korda doživeo je poraz u finalu prvog turnira u 2023. godini, pošto je poražen od Novaka Đokovića sa 2:1 u meču za titulu u Adelejdu.

Mladi Amerikanac definitivno nije razočarao, odigrao je sjajan meč, koji je obilovao neizvešnošću, ali je na kraju morao da pruži ruku Novaku Đokoviću i čestita mu na tituli u Adelejdu.

Na konferenciji za medije posle meča govorio je o duelu sa Đokovićem. 


 - Ovo ponekad izgleda kao san. Maltene celog života gledam Đokovića na televiziji i za mene je ovo neverovatno iskustvo. Bio sam tako blizu, ali mislim da mogu dosta toga pozitivnog da izvučem iz ovog meča i da nastavim da idem napred - rekao je Korda. 

Foto: Starsport

Novak Đoković je stigao do prve titule u 2023. godini

Delovalo je kao da može da pobedi Đokovića, ali je Srbin ponovo bio najbolji u ključnim momentima. 

 - Da, može to i tako da se kaže, u jednom delu meča je zaista izgledalo tako. Bilo je i ranije takvih momenata, recimo protiv Nadala na Rolan Garosu. Ide mi dobro i sve mislim pobediću, a u dubini duše znam da igram protiv najboljeg svih vremena na šljaci. Napokon mislim da ja ovde pripadam, da zaslužujem da igram protiv ovih momaka i to mi mnogo znači - zaključio je Korda. 

Sada će i Korda na odmor od nedelju dana, a zatim ga očekuje prvi Grend slem sezone, koji 16. januara počinje u Melburnu, a na kom će mladi Amerikanac imati status nosioca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading