EMOTIVAN GOVOR ĐOKOVIĆA: Novak poslao DIRLJIVU poruku bratu, a zatim RASPAMETIO Australijance!

Autor:

Sport

08.01.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvaran meč u finalu turnira u Adelejdu.

EMOTIVAN GOVOR ĐOKOVIĆA: Novak poslao DIRLJIVU poruku bratu, a zatim RASPAMETIO Australijance!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković stigao je do prve titule u 2023. godini, nakon što je u epskom finalu savladao Sebastijana Kordu sa 2:1 (6:7, 7:6, 6:4).

Prisustvovali smo pravom spektaklu u poslednjem meču ovog turnira, drame je bilo na sve strane, a posle više od tri sata borbe, Novak Đoković je izašao kao pobednik i stigao do nove titule u Australiji. Odmah posle meča, Srbin je dao izjavu na centralnom terenu.

- Dobro veče svima. Nadam se da ste uživali u ovom šou večeras. Seb, imao si sjajan turnir, izuzetan napor danas, bio si bliži pobedi, jedna ili dve lopte su odlučile, ali budućnost je ispred tebe, jer si izvanredan igrač - započeo je priču Novak.

Zatim se zahvalio i svom timu.

- Hvala mom timu, što me trpe, tolerišu i u dobrim i u lošim vremenima. Siguran sam da nije bilo lako sa mnom, ali hvala im što su ovde, tu je i moj brat koji nije često sa mnom, hvala Mare, volim te.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je osvojio 92. titulu u karijeri

Usledilo je zahvaljivanje publici.

- Sjajna nedelja, a vi ste uspeli da je napravite još specijalnijom za mene.  Podršku koju sam dobio poslednjih deset dana nisam nikada doživeo u životu i zato hvala svima što ste dolazili ovde svaki meč. Osećao sam se kao da igram kod kuće, osećao sam se kao dobrodošao, hvala iz dubine srca.

Za kraj, zahvalio se i na blagoslovenju trofeja.

- Sjajan momenat što smo imali blagoslovljenje trofeja od strane naroda koji je ovde hiljadama godinama. Hvala što ste ovde, hvala što šrenosite kulturu i istoriju toliko godina i vidimo se sledeće godine - zaključio je Đoković.

Sada Novaka Đokovića očekuje nedelja odmora, a zatim kreće glavni turnir u januaru, a to je Australijan open, koji 16. januara kreće u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading