POŽELEO SREĆU SRBIMA I SVIM PRAVOSLAVCIMA: Đokovićeva BOŽIĆNA ČESTITKA izazvala ODUŠEVLJENJE na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Sport

06.01.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as čestitao Božić svojim pratiocima.

POŽELEO SREĆU SRBIMA I SVIM PRAVOSLAVCIMA: Đokovićeva BOŽIĆNA ČESTITKA izazvala ODUŠEVLJENJE na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković trenutno se nalazi u Australiji, na mestu gde je mnogo propatio pre 12 meseci, a sada je svim svojim pratiocima na društvenim mrežama poželeo srećan Božić.

NOVAK IZAZVAO HAOS NA TRIBINAMA: Đoković se obratio publici na srpskom - NAVIJAČI U TRANSU zbog njegovih reči!

Nole se na emotivan način obratio pravoslavnim vernicima, a velika većina njih ga je zdušno bodrila na Badnji dan, tokom četvrtfinalnog okršaja u Adelejdu protiv Kanađanina Denisa Šapovalova.

Mir Božji. Hristos se rodi. Srećan Božić svim pravoslavnim narodima koji danas slave rođenje Gospoda Isusa Hrista - naveo je srpski as na svom zvaničnom Instagram profilu na ćirilici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Podsetimo da Novaka u subotu, upravo na ovaj radostan praznik, očekuje "klasik" protiv bivšeg svetskog broja 1, Danila Medvedeva, a o dometima Srbina na tlu Australije razgovarali smo sa Radmilom Armenulićem, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading