NE ŽELI VIŠE OVAKO DA IGRA: Zakuvalo se u Australiji, Nadalu PREKIPELO!

Autor:

Sport

03.01.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španca zaboleli porazi, ali i sistem takmičenja na Junajted kupu, zahteva promene.

NE ŽELI VIŠE OVAKO DA IGRA: Zakuvalo se u Australiji, Nadalu PREKIPELO!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal oštro je kritikovao Australijance nakon eliminacije njegove selekcije sa Junajted kupa.

Podsetimo da je Španija ispala već prvog dana takmičenja, porazom od Velike Britanije (4:1), koja ja potom uspela da nadigra i domaćina sa 3:2. Rafa je nezadovoljan rasporedom, a pozvao je organizatore da to promene već sledeće godine, kako bi turnir bio što duže interesantan i nastavio da privlači tenisere iz svetskog vrha.

Stavljajući stvari u tu perspektivu, nalazim negativnu stranu. Takmičenje je sjajno, ideja takođe. Ono što nije sjajno je da smo poslednjeg dana igrali ni za šta. Ovo je prva godina, neke stvari treba popraviti, unaprediti, kako bi bile interesantnije za sve - kritikovao je Nadal, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadal ljut na Australijance

U grupi sa tri ekipe, poraženi iz prvog meča bi u drugom trebalo da igra protiv tima koji još nije nastupio kako bi takmičenje bilo interesantnije. Ne mislim da je dobro što smo igrali protiv Australije danas, pošto smo i jedni i drugi već bili eliminisani - zaključio je vlasnik 22 Grend slem titule.

Nadalovo nezadovoljtsvo uzrokovano je "duplim porazima" koje je doživeo u Australiji, najpre od Kamerona Norija, a potom i od Aleksa De Minora, a videćemo da li će posle svega odlučiti da i naredne sezone igra Junajted kup. Da očekuje promene, to je jasno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dule

03.01.2023 10:01

kmeeee kmeeee