RASPAD SISTEMA! Nadal u OGROMNOM PROBLEMU pred Australiju, Španac dobija LEKCIJU ZA LEKCIJOM!

Autor:

Sport

02.01.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofa za "Bika sa Majorke".

RASPAD SISTEMA! Nadal u OGROMNOM PROBLEMU pred Australiju, Španac dobija LEKCIJU ZA LEKCIJOM!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Trenutno drugi reket sveta, Rafael Nadal, katastrofalno je krenuo u novu tenisku sezonu.

Nadal veže poraz za porazom, pa je tako izgubio i od Aleksa de Minora u meču odigranom u okviru Junajted kupa.

De Minor je savladao Nadala sa 3:6, 6:1, 7:5 posle dva časa i 42 minuta borbe i "Biku sa Majorke" ovo je već drugi poraz ove sezone pošto je na istom takmičenju poražen i od Kamerona Norija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 

U prvom setu De Minor je došao do brejka, ali je Nadal brutalno uzvratio i stigao do pobede u ovom periodu rezultatom 6:3.

Ipak, drugi set je pokazao sve slabosti Rafaela Nadala koji je osvojio tek jedan gem, te se ušlo u set odluke.

De Minor je posle dosta borbe slavio i u trećem setu rezultatom 7:5 i dokazao da je Rafa u velikom problemu pred put u Melburn gde će se od 16. do 29. januara boriti da odbrani titulu na Australijan openu.

Ovi rezultati izazvali su i dodatnu nervozu i bes kod Rafe koji je na pitanje novinara o eventualnom kraju karijere, tik posle poraza od Norija, ljutito odgovorio:

Svaki put kada dođem na pres konferenciju, pitate me o povlačenju. Kada dođe vreme za to, ja ću vas obavestiti. Prestanite da pitate o povlačenju jer sam ovde da igram tenis - rekao je tada nervozni Nadal.

Podsetimo, Rafael Nadal ima 22 grend slem titule i vodiće se ljuta borba i ove godine između njega i Novaka Đokovića za titulu najboljeg svih vremena. Prva velika borba očekuje nas u Melburnu gde će Rafa pokušati da odbrani titulu na Australijan openu, dok će Nole želeti da stigne do desetog trofeja ovom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading