RAZJARENI "BIK SA MAJORKE"! Nadal IZGUBIO ŽIVCE i ODBRUSIO novinarima zbog jednog pitanja!

Autor:

Sport

31.12.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu se svidelo to što čuje.

RAZJARENI "BIK SA MAJORKE"! Nadal IZGUBIO ŽIVCE i ODBRUSIO novinarima zbog jednog pitanja!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Španac Rafael Nadal porazom je započeo novu tenisku sezonu.

Trenutno drugi igrač planete izgubio je meč od Kamerona Norija na Junajted kupu (3:6, 6:3, 6:4).

Ovo je bio katastrofalan start sezone za Nadala pošto je izgubio meč od tenisera protiv kog je do sada osvajao sve setove u četiri međusobna duela. 

Nadalu je ovo bio prvi meč od novembra kada je učestvovao na Završnom mastersu i Španac je pokazao da nije u formi, te da neće u idealnom stanju ići u Australiju gde brani titulu na prvom grend slem turniru u sezoni.

"Bik sa Majorke" bio je vidno ljut na konferenciji za medije posle ovog meča, pa je novinarima žestoko odbrusio nakon pitanja o tome kada će završiti karijeru.

Svaki put kada dođem na pres konferenciju, pitate me o povlačenju. Kada dođe vreme za to, ja ću vas obavestiti. Prestanite da pitate o povlačenju jer sam ovde da igram tenis - rekao je nervozni Nadal.

Podsetimo, Rafael Nadal ima 22 grend slem titule i vodiće se ljuta borba i ove godine između njega i Novaka Đokovića za titulu najboljeg svih vremena. Prva velika borba očekuje nas u Melburnu gde će Rafa pokušati da odbrani titulu na Australijan openu, dok će Nole želeti da stigne do desetog trofeja ovom turniru.

Prvi grend slem turnir u sezoni na programu je od 16. do 29. januara 2023. godine. Rafa će na Junajted kupu odigrati još dva meča u miks dublu sa Paolom Badosom protiv britanskog para, a zatim i u singl konkurenciji protiv De Minora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading