KRAJ LJUBAVI! Posle rastanka OSTAO BEZ REČI!

Autor:

Sport

03.01.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da krene dalje.

KRAJ LJUBAVI! Posle rastanka OSTAO BEZ REČI!

Foto: Starsport

Albert Nađ i Gordan Petrić

Član stručnog štaba Partizana i legenda crno-belih, Albert Nađ, razveo se od svoje supruge Mirne.

Dizajnerka i nekadašnji fudbaler koji je najdublji trag ostavio u Partizanu su se rastali krajem prošle godine nakon deset godina zajedničkog života.

Prema saznanjima Kurira, par se rastao u mirnom tonu.

Mirna i Albert bili su u braku deset godina. Zapravo, oni su se razveli 2017. godine, ali su se brzo nakon toga pomirili. Deset meseci posle kraha braka organizovali su drugo venčanje i svadbu - kaže izvor Kurira i dodaje:

Republika

Foto: Starsport

Albert Nađ

 

- Mirna je nešto pre Nove godine išla da se raspita šta joj je sve potrebno od dokumenata da vrati devojačko prezime, ali nisam siguran da li će menjati i ime svog modnog brenda. Ono što je vidljivo je to da ga je promenila na svom privatnom profilu na Instagramu. Da se nešto dešava s njihovim brakom, počelo je da se šuška krajem oktobra, kada Albert nije bio na njenoj reviji u Novom Sadu, a inače je do tada prisustvovao svakoj.

Ovaj par nije proslavio ni novogodišnju noć zajedno, a ni Albert ni Mirna nisu bili spremni da pričaju o ovoj temi. Kurir je pokušao da kontaktira Alberta Nađa, ali ih je on ostavio bez reči i istakao da nema komentar.

Albert Nađ je tokom karijere igrao za Partizan, Betis, Oviedo, Elče, Rostov i Čukarički, a za reprezentaciju je na 46 utakmica postigao tri gola. Radio je i kao trener Teleoptika, pomoćnik u Partizanu i sportski direktor u klubu iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading