SPREMILI MILIONE! Real kupuje na Enfildu!

Autor:

Sport

02.01.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Reala Karlo Ančeloti želi na kraju sezone da angažuje fudbalera Liverpula i francuskog reprezentativca Ibrahima Konatea

SPREMILI MILIONE! Real kupuje na Enfildu!

Foto: Tanjug/AP

Roberto Firmino, Jirgen Klop i Mohamed Salah

"Fut merkato" navodi da čelnici Reala spremaju veliku svotu novca za pojačanja u letnjem prelaznom roku, a Konate je prvi na listi želja trenera madridskog kluba.

Međutim, rukovodstvo Liverpula vidi francuskog fudbalera kao naslednika Virdžila van Dajka, a engleski klub će teško odlučiti da proda Konatea, koji je do sada bio uglavnom treći štoper.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ibrahim Konate

Konate (23) je u Liverpul stigao 2021. godine, a pre toga je igrao za Lajpcig i Sošo. Španski "As" ističe da čelnici Reala ne odustaju od fudbalera i engleskog reprezentativca Borusije Džuda Belingema. Španski mediji navode da madridski klub steže obruč oko Belingema, koji bi trebalo da bude zamena za Luku Modrića.

Belingem će se šestog januara sastati sa predstavnicima Borusije, a glavna tema biće obeštećenje za engleskog reprezentativca, koje bi moglo da iznosi i do 140 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading