MUKE, PA PREDAJA: Drama oko Medvedeva je UDARNA VEST u Australiji!

Autor:

Sport

03.01.2023

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran duel u Adelejdu završen predajom asa sa Apenina, koji je pružio sjajan otpor favorizovanom Rusu, ali mu povreda nije dozvolila da ga privede kraju.

MUKE, PA PREDAJA: Drama oko Medvedeva je UDARNA VEST u Australiji!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev, bivši svetski broj 1, plasirao se u osminu finala turnira u Adelejdu, pošto mu je Italijan Lorenco Sonego predao meč u drugom setu zbog povrede mišića noge.

Susret je do predaje imao izuzetno dramatičan tok, a Rus je u tom momentu vodeio sa 7:6, 2:1.

Moskovljanin je imao brojne poteškoće u prvom periodu igre, suočavao se sa čak devet set lopti rivala, ali je ipak dobio taj brejk sa 8:6 i vođstvo.

Italijanski igrač je prvi stigao do prejka u drugom setu, ali je odmah dopustio Medvedevu da uzvrati. Povreda je sprečila Sonega, trenutno 45. tenisera na ATP listi, da dodatno namuči Rusa, koji je ipak prošao dalje na turniru koji služi kao priprema za Australijan Open (16-29. januar).

 

 

Medvedev će se za četvrtfinale Adelejda boriti sa Srbinom Miomirom Kecmanovićem, a plasman u osminu finala obezbedio je i Novak Đoković trijumfom u dva seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading