MUČNE SCENE U AMERICI! Poznati sportista KOLABIRAO na terenu, doktori mu se BORE ZA ŽIVOT, navijači PALE SVEĆE ispred bolnice! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

03.01.2023

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas.

MUČNE SCENE U AMERICI! Poznati sportista KOLABIRAO na terenu, doktori mu se BORE ZA ŽIVOT, navijači PALE SVEĆE ispred bolnice! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Demar Hemlin

Utakmica 17. kola NFL šampionata, koju su igrali Sinsinati Bengalsi i Bafalo Bilsi, prekinuta u prvoj četvrtini pošto je igrač gostujućeg tima Demar Hemlin kolabirao.

Nesrećnom igraču se lekari bore za život pošto je hitno prebačen u bolnicu i u kritičnom je stanju.

Nesrećni sejfti Bilsa Demar Hemlin zaustavio je risivera domaćina Tija Higinsa, ustao, a onda se samo srušio na teren. Srce mu je prestalo da radi, lekar su pokušali da ga reanimiraju na licu mesta i sve je neverovatno podsećalo na situaciju sa Kristijanom Eriksenom koja se desila na prošlom Evropskom prvenstvu.

 

Zavladao je muk na stadionu u Ohaju, gostujući igrači su plakali, hvatali se glavu, molili se za saigrača i na kraju nisu bili spremni da nastave utakmicu koja je prekinuta pošto je Hemlin prebačen u bolnicu.

NFL je saopštio da je meč prekinut i ne zna se da li će i kada da bude nastavljen.

- Utakmica Sinsinati – Bafalo je prekinuta pošto je Demar Hemlin kolabirao - saoštio je komesar lige Rodžer Gudel i dodao:

- Hemlinu je hitno pružena medicinska pomoć na terenu od strane medicinskog osolja i lokalnih bolničara. Prevezen je ju bolnicu gde je u kritčnom stanju. Naše misli su sa Demarom i Bafalom.

 

 

U trenucima prekida Sinsinati je vodio rezultatom 7:3.

Pošto je Hemlin prebačen u bolnicu, ispred iste se okupio veliki broj ljudi koji su upalili sveće za njegovo zdravlje. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači se mole za Demara Hemlina

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači se mole za Demara Hemlina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading