DRAMA NA NEBU! Motor aviona OTKAZAO, nastala PANIKA, igrači doživeli HOROR!

Autor:

Sport

25.12.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je veoma burno.

DRAMA NA NEBU! Motor aviona OTKAZAO, nastala PANIKA, igrači doživeli HOROR!

Foto: Tanjug/AP

Avion

Igrači Sinsinati Bengalsa, tima iz NFL karavana i prošlogodišnjeg finaliste Superbola, preživeli su pravu dramu na nebu.

Ovaj tim gostovao je Nju Inglandu i slavio rezultatom 22:18, a u povratku je počeo njihov košmar.

Oni su se uputili ka aerodromu u Bostonu kako bi stigli na aerodrom "Džon F. Kenedi" u Njujorku i proslavili Božić sa svojim porodicama. Ipak, horor je krenu kada je, nezvanično, pilot morao da hitno spusti avion zbog toga što je jedan motor otkazao. Neće biti iznenađenje ako je to prouzrokovalo i užasno vreme u SAD koje je prethodnih dana pogodio "ledeni talas".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sinsinati Bengalsi

Američki mediji pišu da se avion vratio na aerodrom oko 70 minuta posle poletanja, a da su igrači bili više nego nervozni, što je, donekle, i normalno.

Bilo je malo nezgodno, ali sve se dobro završilo - preneo je "Njujork post" utiske igrača Sinsinati Bengalsa.

Bengalsi su jedna od najboljih ekipa u NFL karavanu u poslednjih par godina, pa su tako prošle sezone stigli do borbe za trofej gde su poraženi od Los Anđeles Remsa. To im nije srušilo snove koje će pokušati da ostvare ove sezone, a ako se gleda kako su krenuli - imaju ozbiljne šanse za tako nešto. Trenutno su Sinsinati Bengalsi treći na tabeli u svojoj konferenciji sa skorom od 11 pobeda i četiri poraza i već su obezbedili plej-of.

Naredni meč Bengalsi će odigrati protiv Bafalo Bilsa trećeg januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading