JOKIĆU OTIMAJU MVP PRIZNANJE! Vrhunska NEPRAVDA prema Srbinu - ZAKUVALO se u Americi! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.12.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burne rasprava oko laureata najboljeg u NBA - Jokić ga neće dobiti uprkos dominaciji!

JOKIĆU OTIMAJU MVP PRIZNANJE! Vrhunska NEPRAVDA prema Srbinu - ZAKUVALO se u Americi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Novinarka "ESPN-a" El Dankan izjavila je da Nikola Jokić neće dobiti treće uzastopno MVP priznanje, iako ga otpuno zaslužuje.

Amerikanka je mišljenja da će Srbin ovoga puta biti preskočen zbog fenomena koji se zove "umor glasača", bez obzira što igra još jednu istorijsku sezonu u dresu Denver Nagetsa.

Slušajte, mislim da mu neće dati treću MVP nagradu. NBA to nije uradila od sezone 83/84. ili tako nešto. Poslednji je to uspeo Leri Bird, a ironično brojeve koje beleži Jokić su brojevi koje su imali baš Bird i Medžik – oni su jedini mogli da imaju 13 poena, 13 skokova i 13 asistencija - navela je El Dankan, a potom je još jednom pohvalila gorostasa iz Sombora.

Ako pogledate poslednje dve utakmice Jokića, jedini koji je uspeo da ima takve brojeve je VIlt Čemberlen - navela je Dankanova.

Nikola Jokić ove takmičarske godine prosečno beleži 24,9 poena, 10,9 skokova i 9,3 asistencije, uz 1,5 ukradenih lopti po meču i neverovatnih 62 odsto iz igre. Franšiza iz Kolorada se nalazi na deobi čelne pozicije tabele Zapada sa Memfisom, uz učinak od 20 pobeda i 11 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading