KO KAŽE DA MVP NE UME I OVO? Moćno ZAKUCAVANJE Jokića - publika u TRANSU! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.12.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo često navikli na njegova atraktivna zakucavanja.

KO KAŽE DA MVP NE UME I OVO? Moćno ZAKUCAVANJE Jokića - publika u TRANSU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, odigrao je još jednu maestralnu partiju, pošto je predvodio svoj tim do treće vezane pobede i čela tabele na Zapadnoj konferenciji.

Srpski as je postigao 29 poena, uz 11 asistencija i osam skokova, što je bilo sasvim dovoljno za pobedu ekipe iz Kolorada, uprkos tome što mu je sedmi tripl-dabl u sezoni za malo izmakao.

Na ovoj utakmici imali smo prilike da od Nikole vidimo i nešto na šta od njega nismo navikli, a u pitanju je snažno zakucvanje. Džamal Marej je odigrao dobru odbranu, ukrao loptu, koju je zatim prosledio do Jokića, koji je imao otvoren put ispred sebe.

 

 

Odlučio se da loptu zakuca u koš i to vrlo snažno, nešto što on ne radi puno puta, a dovoljno je čuti reakciju publike i videti koliko su svi bili oduševljeni ovim Nikolinim potezom.

Nagetsi se trenutno nalaze na skoru od 20 pobeda i 11 poraza, pa dele čelo tabele svoje konferencije sa ekipom Memfisa, dok za njima sledi Nju Orleans. Generalno, u celoj ligi, samo Boston, Milvoki i Klivlend imaju bolji skor od Denvera.

U NBA sledi dan pauze, a zatim će za Božić Nikola Jokić i Denver odmeriti snage sa ekipom Finiks Sansa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading