ASISTENCIJA IZ SNOVA: Imamo POTEZ GODINE - Nikola Jokić RASPAMETIO sve u hali! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.12.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno dodavanje srpskog centra.

ASISTENCIJA IZ SNOVA: Imamo POTEZ GODINE - Nikola Jokić RASPAMETIO sve u hali! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa savladai su Memfis Grizlise sa 105:91, a tim iz Kolorada je do nove pobede vodio maestralni Nikola Jokić, koji je ubacio 13 poena, a imao je isti broj skokova i asistencija.

Sjajno su ga pratili Eron Gordon sa 24, odnosno Brus Braun sa 16 poena, a na drugoj strani se istakao Dža Morent sa 35 poena. Ipak, veče je obeležilo neverovatno dodavanje srpskog centra.

 

 

Početkom treće deonice, naš as je primio loptu na liniji za tri poena, a onda je neverovatnim dodavanjem kroz noge proigrao upravo Brauna, koji je akciju začinio sjajnim zakucavanjem, pa se slobodno može reći da je duo Nagetsa izveo jedan od najlepših poteza godine. Ljudi u hali su navikli na sjajne poteze dvostrukog uzastopnog MVP-ja, ali je ovim dodavanjem gotovo prevazišao sebe.

Denver je ovim trijumfom stigao do skora od 19 pobeda i 11 poraza, pa se trenutno nalazi na čelu Zapadne konferencije, koje deli upravo sa večerašnjim rivalom.

U narednom meču, koji je na programu za tri dana, Nagetsi čekaju ekipu Portlanda u svojoj dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading