STRAH U DENVERU: POVREDIO se Nikola Jokić!

Autor:

Sport

20.12.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno loše vesti za navijače Denver Nagetsa.

STRAH U DENVERU: POVREDIO se Nikola Jokić!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić, najbolji košarkaš NBA lige dve godine zaredom, nalazi se na spisku povređenih igrača i neizvestan je njegov nastup na večerašnjoj utakmici koju tim iz Kolorada igra sa Memfisom.

Srpski igrač se nalazi na listi povređenih igrača, a kao razlog se navodi povreda kolena, što svakako unosi strah u redove navijača ove ekipe. Ipak, pozitivna vest je ta što se "Džoker" našao na listi povređenih igrača i pred meč sa Šarlotom, ali je bez problema izašao na teren i odigrao istorijsku partiju, kakva u NBA ligi nije viđena 55 godina, pošto je ubacio 40 poena, uz 27 skokova i deset asistencija, što je pre njega pošlo za rukom Viltu Čembrlenu davne 1968. godine.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić u duelu sa Šarlotom

Srpski igrač je i ove sezone jedan od najboljih pojedinaca u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, a u proseku beleži preko 25 poena, uz gotovo 11 skokova i devet asistencija. On je i najbolji igrač Denvera, koji se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu Zapadne konferencije, sa skorom od 18 pobeda i 11 poraza.

Ispred njih se nalazi samo Memfis, večerašnji protivnik, a pobedom u direktnom duelu Denver bi zaseo na čelo Zapada. Nakon meča sa Grizlisima, Jokića i družinu do kraja godine očekuju još susreti sa Portlandom, Finiksom, zatim Sakramentom dva puta, a poslednjeg dana ove kalendarske godine igraju protiv Majamija na svom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading