VUČIĆ SE SASTAO SA MINISTROM ODBRAMBENE INDUSTRIJE AZERBEJDŽANA: Ako želite snažnu vojsku, nikad ne možete biti zadovoljni! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.12.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić se u Bakuu sastao s ministrom odbrambene industrije Azerbejdžana.

VUČIĆ SE SASTAO SA MINISTROM ODBRAMBENE INDUSTRIJE AZERBEJDŽANA: Ako želite snažnu vojsku, nikad ne možete biti zadovoljni! (FOTO)

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros u Bakuu, u okviru radne posete Azerbejdžanu, sa ministrom vojne industrije te zemlje Madatom Gulijevim.

U fokusu razgovora je vojna industrija i jačanje saradnje dve zemlje u toj oblasti. Sastanku prisustvuju i pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse Nenad Miloradović, ambasador Srbije u Azerbejdžanu Dragan Vladisavljević i delegacija odbrambene industrije Srbije.

- Vojna industrija je mnogo bolja nego ranije, ali ne možete nikada da budete zadovoljni ako želite snažnu vojsku - rekao je Vučić tokom prvog dana posete.

Vučić će kasnije posetiti i "Hejdar Centar", a potom će u Predsedničkoj palati imati tet-a-tet sastanak sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim. Nakon toga će dvojica predsednika održati konferenciju za medije. Zatim će delegacije Srbije i Azerbejdžana imati i radni ručak. Vučić je najavio da će tokom posete Azerbejdžanu imati važne razgovore i o saradnji dve zemlje u energetici i drugim oblastima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading