RUŽO, GDE SI KRENULA?! Čačani u šoku - krmača prodefilovala naseljem Ljubić! Iako je vlasnik dozivao, njoj se na JEDNO MESTO nije išlo (FOTO)

Autor:

Vesti

25.12.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor koji je tokom dana zatekao meštane čačanskog naselja Ljubić, mnoge je ostavio u šoku.

RUŽO, GDE SI KRENULA?! Čačani u šoku - krmača prodefilovala naseljem Ljubić! Iako je vlasnik dozivao, njoj se na JEDNO MESTO nije išlo (FOTO)

Foto: RINA

Svinja na ulici

Stanovnici zapadne Srbije navikli su da ispred njih izleću divlje životinje, poput medveda, lisica, pa čak i jelena. Međutim, prizor koji je tokom dana zatekao Budimira u čačanskom naselju Ljubić, ostavio ga je u šoku. Neometano je jedna krmača prodefilovala ulicom Starčevića put i zasigurno uznemirila celo naselje u Čačku.

- Odjednom je ispred mene iskočila sva uplašena, moram priznati zaledio sam se i ja. Nisam znao da li će me napasti ili produžiti, trčala je svuda naokolo dok po nju nije došao vlasnik. Rekao joj je "Ružo, gde si krenula. Aj za mnom, vodim te na parenje". Od tog trenutka mene je strah prošao - kazao je za RINU, Budimir Džekulić koji se po prvi put susreo sa ovakvim prizorom.

Sezona parenja ove domaće životinje mogla ju je koštati glave, a Budimir dodaje, da je dobro i što se sve odigralo na ovakav način, jer je u suprotnom mogao naići auto koji bi je možda i povredio i samim tim bi pre vremena završila u kazanu za čvarke.

Takođe, ovako "raspuštena", krmača je mogla eventualno uplašiti decu.

Foto: RINA

Krmača na ulici naselja Ljubić u Čačku

Sezona je parenja svinja, te se ovakve scene mogu sve češće susretati.

Parenje svinja dozvoljeno je prirodnim ili veštačkim metodama. U prirodnu metodu spadaju one kada se ženka bira po posebno odabranom mužjaku ili pribegava slobodnom parenju, kada se vepar slobodno pari sa svinjama u istoj grupi. Po pravilu, prirodno parenje se koristi kada postoji reprodukcija izbliza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading