ŠOK! Novak dobio NOVU RAMPU! Đokoviću stigle KATASTROFALNE vesti po dolasku u Australiju!

Autor:

Sport

31.12.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo moguće?

ŠOK! Novak dobio NOVU RAMPU! Đokoviću stigle KATASTROFALNE vesti po dolasku u Australiju!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, nalazi se u Australiji gde će početi novu tenisku sezonu.

Nole će učestvovati na ATP turniru iz serije 250 u Adelejdu, a zatim će od 16. do 29. januara biti u Melburnu na prvom grend slem turniru, Australijan openu.

Prethodne sezone Đokoviću je bilo zabranjeno da igra u Australiji i Sjedinjenim Američkim Državama, a zatim i u Francuskoj zbog korona protokola. Sada se situacija u "zemlji kengura" promenila i Nole će posle pakla koji je prošao kada je zarobljen, pa deportovan, da se vrati u ovu zemlju i pokuša da osvoji prvi grend slem turnir u sezoni po deseti put.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ipak, nova rampa stigla je iz Sjedinjenih Američkih Država. 

Vlada SAD je donela sada nove mere i najavila promene u narednim mesecima, a još uvek u zemlju nije dozvoljen ulazak onima koji nisu vakcinisani protiv koronavirusa. Šansa da se to promeni do marta, u jeku nove pandemije u Kini je minimalna. Amerika se pridružila Italiji, Indiji, Tajvanu, Južnoj koreji, Maleziji i Japanu u objavi novih mera zaštite od koronavirusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Dakle, Nole će jako teško po tim pravilima ući u zemlju, ali postoji opcija da traži izuzeće mada nije poznato da li će do toga doći.

Podsetimo, od većih teniskih turnira "preko bare" pored US Opena igraće se i Indijan Vels, Majami, Montreal i Sinsinati.

Novak Đoković je ipak fokusiran na start sezone i turnir u Adelejdu, odnosno Australijan open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading