POLICIJA JE NA NOGAMA! Traži se Ivanin ubica, odaje ga jedan detalj!

Autor:

Hronika

31.12.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krivokapić (26) čije je telo pronađeno u stanu na Zvezdari je, kako je utvrdila obdukcija, ubijena davljenjem, a policija traga za njenim ubicom.

POLICIJA JE NA NOGAMA! Traži se Ivanin ubica, odaje ga jedan detalj!

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić

Prema nezvaničnim informacijama, veruje se da je ubica Ivanin poznanik i da ga je pustila u stan, a da je on potom sa spoljne strane zaključao stan i pobegao jer nadležni organi nisu uspeli da pronađu ključ.

Policija obavlja razgovor sa njenim prijateljima i drugaricama, kako bi saznali da li joj je neko pretio ili bio zaljubljen u nju, te da tako pokušaju da otkriju ko je osumnjičeno NN lice. Uz to se pregledaju snimci sa nadzornih kamera okolnih zgrada, kako bi policija videla ko je ulazio u Ivanin stan, a veštačenje telefona pokazaće sa kim je bila u kontaktu u danima pre smrti.

- Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K. (26) čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem - saopštilo je Tužilaštvo.

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu više od četiri dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama koje su verovatno nastale tokom borbe. Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je bilo u fazi raspadanja.

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju četiri-pet dana na telefon, ali bez uspeha. Nesrećnu devojku pronašao je brat N.U. (37) koj živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva, pišu Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading