SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Evo gde možete gledati meč Novaka Đokovića i Nika Kirjosa!

Autor:

Sport

21.12.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika će sigurno biti u delirijumu.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL:  Evo gde možete gledati meč Novaka Đokovića i Nika Kirjosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković poražen je na startu egzibicionog turnira u Dubaiju od Aleksandra Zvereva rezultatom 2:0 (3:6: 4:6), ali sada je vreme za novi sjajan meč. 

Prvi Novakov meč posle tačno mesec dana i poraz. Loše je otvorio srpski teniser egzibicioni turnir koji se igra u Dubaiju, a bolji je bio 25-godišnji nemački teniser Aleksandar Zverev. On je posle 68 minuta igre slavio rezultatom 2:0 (3:6: 4:6). 

"Sokolovi", tim u kom igra Novak Đoković, poraženi su od "Jastrebova" ukupnim rezultatom 35:27, pošto su rivali dobili i dodatnih pet poena zbog trijumfa. Format turnira je takav da se računaju gemovi sakupljeni u tri pojedinačna meča – miks dublu, ženskom, odnosno muškom singlu.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Nik Kirjos pred finale Vimbldona

Sada je vreme za duel Nika Kirjosa i Novaka Đokovića, od 18.00 uz prenos na SK 2. Prvo se sastaju Dimitrov/Sabalenka i Andreesku/Sepi u 15.00, pa sledi duel Paula Badosa - Karolin Garsija od 16.30. 

Ova dvojica tenisera su se poslednji put sastala u Londonu, u finalu Vimbldona, a tada je Đoković slavio rezultatom 3:1 i stigao do svoje sedme titule na najslavnijem teniskom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading