KONAČNO! Novak ponovo na terenu!

Autor:

Sport

19.12.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest za sve ljubitelje tenisa.

KONAČNO! Novak ponovo na terenu!

Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

U ponedeljak je počela Svetska teniska liga, a ekipa Zmajeva savladala je Orlove rezultatom 35:27 (zbir osvojenih gemova).

Egzibiciju je otvorio duel Feliksa Ože-Alijasima i Nika Kirijosa u kome je Kanađanin slavio u dva seta – 7:5, 6:3. U duelu dama, Iga Švjontek je savladala Karolin Garsiju, takođe u dva seta – 6:3, 6:4. U dublu su na teren izašli Bijanka Andresku i Nik Kirjos na jednoj i Holger Rune i Eženi Bušar na drugoj strani mreže. Andresku i Kirjos su slavili rezultatom 6:2, 6:3.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Podsetimo, na turniru u Dubaiju učestvuje 18 igrača podeljenih u četiri grupe.

U ekipi Zmajeva igraju Ože-Alijasim i Rune i Švjontek i Bušar. Među Orlovima su Nik Kirjos, Karolin Garsija, Andreas Sepi, Bijanka Andresku i Rohan Bopana.

U utorak će igrati dve ekipe koje na srpskom jeziku imaju isto ime – Sokolovi.

Među Falkonsima su Novak Đoković, Arina Sabalenka, Grigor Dimitrov i Paula Badosa, a među Hoksima Aleksandar Zverev, Elena Ribakina, Dominik Tim, Anet Kontavejt i Sorana Kirstea.

Dan otvaraju dublovi – Dimitrov i Badosa protiv Tima i Kontavejt. Od 16.30 na teren će Sabalenka i Ribakina, od 18 sati se sastaju Đoković i Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading