POVLAČIM SE ČIM NAĐEM NEKOG DOVOLJNO GLUPOG DA PREUZME POSAO! Oglasio se Ilon Mask nakon ankete!

Autor:

Svet

21.12.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mask se oglasio nakon što je postavio anketu o tome da li treba da ostane na čelu Tvitera.

POVLAČIM SE ČIM NAĐEM NEKOG DOVOLJNO GLUPOG DA PREUZME POSAO! Oglasio se Ilon Mask nakon ankete!

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask je rekao da će se povući sa mesta šefa Tvitera „čim nađe nekog dovoljno glupog da preuzme posao“. On je dodao da će nakon toga voditi računa samo o softveru i timovima servera.

Maskov odgovor dolazi nakon ankete u kojoj je pitao korisnike društvene mreže da li žele da on odstupi. Odlučili su korisnici, njih 57,5 ​​odsto glasalo je za Maskov odlazak, a on je najavio da će postupiti prema rezultatima ankete. U anketi je učestvovalo 17.502.391 korisnika.

Samo dvadeset minuta nakon što je objavio anketu, koja je pokazala da je "da" za njegov odlazak daleko popularnije, Mask je tvitovao: "Pazi šta želiš, moglo bi se ostvariti".

U odgovoru na jedan komentar, Musk je napisao: „Pitanje nije pronaći generalnog direktora, već izvršnog direktora koji može održati Tviter u životu.

Niko ne želi posao koji zapravo može da održi Tvitter u životu. Nema naslednika“.

 

 

Musk je kupio Tviter u aprilu za 44 milijarde dolara

Nedelju dana nakon kupovine akcija na Tviteru, Musk je dao ponudu za kupovinu kompanije, a u aprilu je kupio mrežu za 44 milijarde dolara.

Od kada je postao novi vlasnik, počela su da se postavljaju pitanja kakve će to promene doneti korisnicima, ali i zaposlenima.

- Tviter potvrđuje da je postigao definitivan sporazum o kupovini i prodaji. Kompaniju će u celini preuzeti entitet u vlasništvu Elona Maska za 54,20 dolara po akciji. Transakcija se procenjuje na približno 44 milijarde dolara. Po završetku transakcije , Tviter će postati privatna kompanija - objavljeno je tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading