Novakova vila je RAJ NA ZEMLJI! Isplivale fotografije - BAZEN, PEĆINA, scene KAO NA FILMU! (FOTO)

Autor:

Sport

14.12.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa slika.

Novakova vila je RAJ NA ZEMLJI! Isplivale fotografije - BAZEN, PEĆINA, scene KAO NA FILMU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković završio je sezonu kao peti teniser planete.

Đoković je uspeo da ostane u vrhu ATP liste i pored toga što je bio suočen sa brojnim problemima i spoljnim faktorima koji mu nisu dozvoljavali da nastupa na nekoliko veoma važnih turnira.

Nole je od grend slem turnira igrao samo Vimbldon, a čak je i tu izgubio bodove zbog banalnog pravila i kazne ATP organizacije namenjene čelnim ljudima prestižnog britanskog turnira.

Sada će najbolji srpski teniser imati priliku da se vrati na prvo mesto ATP liste već u Australiji, a baterije za početak priprema punio je na nekoliko mesta.

Jedno od tih mesta su i Pavlovci, koji se nalaze na obroncima Fruške Gore između Iriga i Rume, gde Đoković i njegova porodica imaju prelepu vilu. Po društvenim mrežama kruže fotografije dela Đokovićevog imanja. Na fotkama je bazen kao iz filma, sa kamenom pećinom i vodopadom.

 

 

Vila je izgrađena u prirodi, skrivena je daleko od očiju javnosti, pa retko imamo priliku da vidimo priložene fotografije.

Sve je ograđeno visokom betonskom ogradom, što Đokovićevima garantuje privatnost. Imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i ogroman vrt. Uz sve to, stakla na svim prozorima su izrađena tako da niko ne može da slika ili vidi šta se dešava unutar doma.

Zbog toga su ove fotografije koje su dospele u javnost pravo blago i vidi se da Novak i njegova familija mogu da uživaju u malom raju na zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading