VRHUNSKA NEPRAVDA! Amerikanac podigao glas zbog Novaka - Đoković je STVARNO NAJBOLJI na svetu!

Autor:

Sport

23.11.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je bez premca iako ATP lista kaže da je tek svetski broj pet.

VRHUNSKA NEPRAVDA! Amerikanac podigao glas zbog Novaka - Đoković je STVARNO NAJBOLJI na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bivši američki teniser Endi Rodik izjavio je da je Novak Đoković "stvarno" najbolji igrač sveta, iako prvo mesto na ATP listi zauzima Španac Karlos Alkaras.

Kaklav je Alkaras talenat. Njegov uspon bio je meteorski. On je neko za koga su govorili da bi mogao da osvaja velike totule, ali sad kada je tako brzo stigao do prvog mesta, to je druga priča - kaže Rodik, koji još dodaje:

Dok gledamo ka narednoj sezoni, mislim da bi zaista teško bilo naći nekog da ne misli da je Novak ĐOković i dalje najbolji igrač sveta. Pozicija broj jedan za Alkarasa je zaslužena, bilo ga je neverovatno gledati ove godine. Očajnički sam želeo da igra u Torinu sa ovom grupom fenomenalnih igrača, ali želimo da bude zdrav i da ima pred sobom dugu karijeru - dodao je Rodik.

Podsetimo da je Srbin peti put slavio na Završnim turnirima, u finalu Torina bio je bolji od Kaspera Ruda, a naredni veliki izazov ga očekuje u januaru u vidu Australijan Opena.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading