LAĆA RASKRINKAVA CELU ESTRADU: Sin pokojne Marine Tucaković u knjizi otkriva sve TAJNE PEVAČA i ko je dolazio DROGIRAN kod njih u kuću

Autor:

Zabava

23.11.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović nakon brojnih skandala, rešio je da nastavi u istom maniru, te sada preti da će otkrivi nepoznate detalje iz sveta javnih ličnosti.

LAĆA RASKRINKAVA CELU ESTRADU: Sin pokojne Marine Tucaković u knjizi otkriva sve TAJNE PEVAČA i ko je dolazio DROGIRAN kod njih u kuću

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram.com

Sin pokojne hitmejkerke Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, rešio je da napiše knjigu u kojoj će da otkrije sve tajne pevača koji su radili sa njegovom majkom.

Laća će navodno otkriti u knjizi ko je ostao dužan, kako su se pevači ponašali i ko je dolazio drogiran kod njih u kuću.

Foto: Instragram Printscreen

Milan Laća Radulović otkriva tajne Marine Tucaković

Laća je shvatio da treba da stavi na papir kako je njegova majka Marina radila, na koji način je stvarala velike hitove, koga je odbila za saradnju, sa kim joj je bilo lako, a sa kim teško da sarađuje. Rešio da je napiše knjigu koja neće biti posvećena Marini, već pevačima sa kojima je radila. Šta su zahtevali od nje, ko ima poroke, ko je dolazio sa problemima i šta je on sve slušao. Pisaće o tome ko je dugovao novac, ko nikada nije vratio njegovoj mami pare čak ni kada je bila bolesna i kada joj je novac trebao za lečenje - priča izvor za "Star" i dodaje:

- Mnoge maske će da padnu. Verujem da estradi uopšte neće biti svejedno, ali neće moći da ga tuže, jer o svima o kojima bude pisao i iznosio šokantne detalje Laća će dati nadimak i opisati ga da svako može da shvati o kome se radi - kaže izvor blizak Laći.

Republika

Foto: facebook.com/Milan Laća Radulović

Milan Laća Radulović sa majkom Marinom Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading