"KAD SAM JE VIDELA NA APARATIMA, ZNALA SAM DA JE KRAJ" Kuma Marine Tucaković prvi put u javnosti, otkrila potresne detalje koji su skriveni od javnosti!

Autor:

Zabava

29.10.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Marine Tucaković, Marijana otkrila je potresne detalje o pokojnoj kantautorski!

"KAD SAM JE VIDELA NA APARATIMA, ZNALA SAM DA JE KRAJ" Kuma Marine Tucaković prvi put u javnosti, otkrila potresne detalje koji su skriveni od javnosti!

Foto: Instagram.com printscreen

Prošlo je više od godinu dana otkako je najbolji tekstopisac u regionu Marina Tucaković izgubila bitku s kancerom. Njena borba da ozdravi i pobedi trajala je dugo, više od tri godine, a u najtežim momentima uz Marinu bila je njena porodica, suprug Aleksandar Radulović Futa, sin Milan Radulović Laća, kao i Marijana.

Republika

Foto: facebook.com/Milan Laća Radulović

Marina Tucaković i Milan Laća Radulović

 

- Najžalije mi je što moja Marina nije proživela još neku godinu da možemo da se smejemo kao što smo se smejale i da putujemo kao što smo putovale. Bila sam sad na moru malo pre njene godišnjice, tamo gde smo nas dve letovale. Uvek kad poručim džin-tonik, setim se nje i našeg kucanja i našeg sedenja na plaži... Kako vreme prolazi, sve mi više nedostaje. Marina je ostavila trag u večnosti svojim pesmama kod mnogih pevača, koji će ostati upamćeni po njenim tekstovima - priča Petrovićeva, inače TV rediteljka, a potom se prisetila poslednjeg putovanja sa pokojnom kumom:

 

 

- Bio je Sabor trubača u Guči u avgustu. Ja sam išla tamo da radim i vozila sam je pre toga na Palić. To je mnogo volela. Usput smo pevale, to je bilo samo mesec dana pre nego što je umrla. Nije prestala da se bori, ali je znala da je skoro kraj. Osećala je to. Nije nikad rekla, ali je osećala. Kada sam je poslednji put posetila u kući sa aparatom za disanje, znala sam da se bliži kraj. Nekako je venula. To je bilo neka tri-četiri dana pred smrt. Posle su je odvezli u bolnicu "Dragiša Mišović", gde je i završila. Kad su je izvodili iz kuće, tad smo se poslednji put videle. I u njenim i u mojim očima bilo je jasno da se rastajemo. Osećala sam to. Bilo je jako emotivno - s tugom u glasu priča Petrovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading