LEPA LUKIĆ PONIZILA SAŠU POPOVIĆA: "Neće niko od afirmisanih pevača da glumi starletu" (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić bez dlake na jeziku o učešću u ,,Zvezdama Granda"!

LEPA LUKIĆ PONIZILA SAŠU POPOVIĆA: "Neće niko od afirmisanih pevača da glumi starletu" (FOTO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Pevačica Lepa Lukić poznata je po tome što je često učestvovala u raznim rijaliti programima iz kojih je izlazila bogatija za nekoliko hiljada evra.

Iako u javnosti nikada nije želela da otkrije koja je njena cena, ona je ovog puta ipak sve razuverila ogromnom cifrom koju je dobila za mesec dana učešća.

Republika

Foto: Printscreen Youtube, Zvezde Granda

Lepa Lukić u emisiji zapevala

 

- Pitaju me ljudi što ulazim tamo. Pa sigurno da ću da uđem za 20.000 evra za mesec dana, svako bi ušao da je na mom mestu. Samo što njima neće da plate toliko. Meni je sve uvek bilo uredno plaćeno. Ovi anonimni možda imaju problema sa ugovorom, ali afirmisani i priznati pevači nikada nemaju problem da sklope dogovor i naplate lepo svoje učešće u rijalitiju. Kaže mi jedna pevačica, da ne zna šta da radi po pitanju ulaska u rijaliti, a ja joj lepo objasnim da treba da se uđe sa velikim imenom i tako i izađe. Ja sam ušla kao Lepa i izašla kao Lepa, u tome je poenta. Neće niko očekivati od nas priznatih pevača da glumimo starlete – kazala je ona jednom prilikom i dodala da joj nije prestiž za bude u žiriju za zvezdu „Granda“ i samim tim potkačila Sašu Popovića.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović

 

- Nikada se ne bih tukla zbog toga. Ne treba meni da sada pravim karijeru, pa da pravim gluposti i svađam se sa koleginicama da bi se pisalo i pričalo o meni. Kakav mi je to prestiž da budem u žiriju Granda. Ma to je njihova stvar što su se tamo svađali, te ko će bude, ko neće. Kada je u pitanju sedenje, mogu da sedim više nego mnoge mlade pevačice. Međutim, meni je bio problem to što sam nekoliko puta godišnje morala da idem u Kanadu zbog boravka, da se javljam tamo u policiju. Zbog toga bih odsustvovala, a to ne bi bilo to. To je jedini razlog zašto mene nema u žiriju – iskreno je rekla pevačica Lepa Lukić za „Express tabloid“ pre izvesnog vremena

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading