IVA GRGURIĆ OBJAVILA FOTKU SA NOVIM BOGATAŠEM: Starleta se ne skida sa njega, a tek da vidite kakva kola vozi! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić objavila prvu fotku sa novim bogatašem!

IVA GRGURIĆ OBJAVILA FOTKU SA NOVIM BOGATAŠEM: Starleta se ne skida sa njega, a tek da vidite kakva kola vozi! (FOTO)

Foto: N. Mutić

Starleta i pobednica rijalitija ,,Zadruga 3" Iva Grgurić nedavno se našla u epicentru skandala, kada je biznismen iz Hrvatske otkrio šokantne informacije iz njenog života. Naime, Marijan Šarić, koji je 40 godina stariji od Ive, izjavio je da "joj je pomagao jer je bila sirotinja", kao i da je ona "tip devojke koja može da se dovede u vezu s podvođenjem, prostitucijom i drogom".

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Iva Grgurić skinula dečka Dunji Jovanić

 

Šarić je nije štedeo, pa je rekao da je "posle intimne veze sa njim, ona bila i sa njegovim sinom", nakon čega je nekadašnja pobednica Zadruge i voditeljka Red televizije rešila da ignoriše ove objave i potvrdi da ima novog dečka. Mediji su ranije preneli da je u pitanju biznismen iz Srbije, naslednik beogradskog biznismena.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Iva Grgurić i Nemanja Petošević

 

Nemanja Petošević je iz Beograda i radi u porodničnoj firmi na Novom Beogradu. Izvor blizak paru je za Kurir je ranije ispričao da se radi o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis. Otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, sedište njihove firme je u Luksemburgu, a posluju širom Evrope.

 

Iva je na Instagramu objavila fotografiju sa Petoševićem, nakon čega su svi shvatili da je starleta potvrdila vezu sa imućnim Beograđaninom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading