SJAJNA VEST ZA NOVAKA: Đoković se VRAĆA na prvo mesto ATP liste?

Autor:

Sport

17.11.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ima veliku šansu - hoće li je iskoristiti?

SJAJNA VEST ZA NOVAKA: Đoković se VRAĆA na prvo mesto ATP liste?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković naredne godine bi mogao da se vrati na čelo ATP liste, budući da ne brani veliki broj bodova, a tu mogućnost razmotrio je bivši američki as Endi Rodik.

Mislim da je teško naći nekoga ko ne misli da je Novak Đoković najbolji na svetu. Ali broj jedan na ATP listi pripada Karlosu Alkarasu. To je zasluženo. Neverovatno je bilo gledati ga ove godine. Voleo bih da je ove nedelje mogao da bude u Torinu da se bori sa sjajnim igračima, ali najvažnije je zdravlje. Pred njim je duga karijera i njegov ’dolazak’ je velika stvar za tenis - naveo je Rodik, a potom je prokomentarisao Španca Karlosa Alkarasa.

 

 

Uspon ovog momka je bio meterorski i očigledno je da prolazi testove kao neko ko će osvojiti još Grend slem titula. Doći do broja jedan je druga priča, sada svi čekaju sledeću godinu - rekao je Rodik.

Podsetimo da će Nole već u januaru imati priliku da se domogne dve hiljade poena na Australijan Openu, a već je obezbedio plasman u 11. polufinale Završnog mastersa koji se održava u Torinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading