KAKVE REČI! Rud ODAO PRIZNANJE Novaku: Ne mogu da zamislim koliko ti je teško bilo!

Autor:

Sport

20.11.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin je pokazao veličinu.

KAKVE REČI! Rud ODAO PRIZNANJE Novaku: Ne mogu da zamislim koliko ti je teško bilo!

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud na Završnom mastersu u Torinu

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, osvojio je Završni masters u Torinu.

On je u finalnom meču savladao Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 (7:5, 6:3), te je stigao do šeste titule na poslednjem turniru u sezoni.

Vratio je Đoković titulu posle sedam godina i nije krio zadovoljstvo posle pobede, a dobio je priznanje i od svog rivala, Kaspera Ruda:

Čestitam Novaku i tvom timu naravno. Ne mogu da zamislim koliko je teška ova godina bila za tebe na trenutke. Skidam ti kapu na svemu što si prebrodio i uspeo da ostvariš ove godine. To je stvarno bilo impresivno. Čestitam ti što si pokazao svima da si i dalje u vrhu i čestitam ti na sjajnom završetku godine - rekao je Rud, pa dodao:

- Zahvaljujem se i mom timu... Još jedna godina na ATP turu. Hvala svima koji mi pomažu, motivišu me i guraju me svakog dana. Bez vas ne bih ovo uspeo. Ovo je bila godina velikih uspeha, ali i nekih neuspeha. Hvala vam na svemu i već jedva čekam narednu sezonu.

Za kraj se zahvalio i svojoj lepšoj polovini, Mariji, kao i sponzorima, te je istakao:

- Kako je prošla još jedna godina tenisa, zahvalio bih se svim navijačima tenisa širom sveta, odakle god da nas gledate. Posebno vama u Torinu, napravili ste sjajnu atmosferu i igrati pred navijačima je sjajan prizor za navijače. Nadam se da smo napravili dobar šou ove godine i da nećete mnogo čekati do Australije i naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading