LEGENDA GLEDA LEGENDU! Novak Đoković ima STRAŠNU PODRŠKU u Torinu! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.11.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će mu ovo biti motiv više?

LEGENDA GLEDA LEGENDU! Novak Đoković ima STRAŠNU PODRŠKU u Torinu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, igra finalni meč Završnog masters turnira u Torinu.

Nole se bori za novu titulu protiv Norvežanina Kaspera Ruda, a u publici se može videti mnogo zanimljivih lica.

Đoković ima podršku i jednog od najboljih napadača u istoriji fudbala, Zlatana Ibrahimovića.

 

 

Legendarni Ibra našao je mesto na tribinama i pružiće podršku najboljem srpskom teniseru koji je do finala stigao uz tri pobede, kao prvoplasirani u svojoj grupi, a zatim i trijumfom protiv Tejlora Frica.

Novak Đoković je posle ulaska u finale blistao:

Morao sam da se borim da bih preživeo. Nisam se osećao baš reaktivno i komforno. Nakon jučerašnje naporne bitke protiv Medvedeva, znao sam da će mi biti potrebno vremena da se prilagodim, da pronađem dinamičnu kretnju protiv Frica, jednog od najboljih servera na Turu. Morao sam da budem veoma strpljiv. Drugi set nisam počeo dobro, ali sam uspeo da ga brejknem na 5:4, servirao je za set kao Medvedev za meč juče. U tim momentima sam uspevao da prebacim u veću brzinu i da osvojim neke bitne poene. Mislim da nisam odigrao baš najbolje, ali sam se dovoljno dobro držao - rekao je Novak posle meča, pa dodao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

 

- Naravno, uživam u atmosferi, kada ljudi dolaze da vas gledaju, to poštujem. Oni očekuju još neku vrstu zabave osim dobrog tenisa. Nadam se da su uživali, posebno na kraju. Morao sam da se saberem, jer je svaki poen bitan protiv igrača sa servisom kao što je Fric, tako da nisam bio srećan što sam izgubio onaj poen posle duge razmene.

Za kraj, dodao je da je i dalje 'gladan' pobeda:

- Veoma sam 'gladan' i motivisan. Još jedan meč je ostao. Daću sve od sebe sutra i nadam se da ću pobediti - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading