KRAJ "SAGE NOVAK"! Australija stavila tačku: Britanci otkrili da li će Đoković igrati u Melburnu!

Autor:

Sport

16.11.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno uoči Australijan Opena.

KRAJ "SAGE NOVAK"! Australija stavila tačku: Britanci otkrili da li će Đoković igrati u Melburnu!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Endrju Džajls, ministar imigracija Australije, dozvoliće Srbinu Novaku Đokoviću da igra u Melburnu januara naredne godine, potvrđeno je britanskoj medijskoj kući "BBC".

Britanci prenose saznanje da će Noletu biti ukinuta trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, izrečena prilikom januarske deportacije.

Kada je Đoković stigao u Australiju u januaru, broj slučajeva koronavirusa je naglo rastao i vladina pravila su zahtevala da svako ko uđe u zemlju bude vakcinisan, osim ako nije imao valjano izuzeće od lekova. Novak nije ispunjavao uslove za ulazak, saopštila je vlada, pa mu je viza ukinuta i automatski mu je zabranjen ulazak u zemlju na tri godine. Ali ministar za imigraciju Endrju Džajls – čija je vlada došla na vlast u maju – poništio je zabranu i trebalo bi da odobri Đokoviću vizu - napisao je "BBC".

 

 

Podsetimo da je Đoković u sredu izborio plasman u polufinale Završnog mastersa u Torinu, trijumfom nad Rusom Andrejem Rubljovim, a do kraja takmičenja u grupnoj fazi sastaće se sa bivšim svetskim brojem 1 Danilom Medvedevim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading