SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKLONIO DILEME: Poznato kada Novak ZAVRŠAVA karijeru!

Autor:

Sport

08.11.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac slavnog tenisera je otkrio ono što mnoge zanima.

SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKLONIO DILEME: Poznato kada Novak ZAVRŠAVA karijeru!

Foto: Starsport

Srđan i Novak Đoković

Srđan Đoković, otac najuspešnijeg tenisera u istoriji, izjavio je danas nešto što zanima sve ljubitelje tenisa širom sveta, a to je datum povlačenja Novaka Đokovića.

Kako je objavio stariji Đoković, Novak će se verovatno povući za dve godine.

- Naravno da neće lobirati jer je najbolji i dalje. Neka urade šta misle da treba da urade, on će biti najbolji sportista svih vremena. Biće tako još dve godine koliko još planira da igra. Način na koji Federer igra, zarad nekih drugih stvari koje nemaju veze sa sportom, moj sin može da igra koliko hoće - izjavio je otac legendarnog tenisera za televiziju "K1".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rdožer Federer, veliki teniski rivali

Takođe, otac legendarnog tenisera je i potkačio Novakovog velikog rivala Rodžera Federera, za kog smatra da je poslednjih nekoliko godina igrao samo iz razloga sponzorskih ugovora.

Za dve godine su Olimpijske igre u Parizu, nešto što Novak nikada nije osvojio u životu, pa je vrlo moguće da će Đoković te sezone, nakon kraja u Parizu, otići u tenisku penziju, u 38. godini života.

Novak Đoković je jedan od najvećih sportista u istoriji, a do danas je osvojio 21 Grend slem trofej, samo jedan manje od Rafaela Nadala. Ipak, u svim drugim kategorijama je ispred njega, pa nema dileme ko je trenutno teniski GOAT. Ukoliko izjave Novakovog oca budu tačne, Novak će imati još dve godine da postavi još brojne rekorde, koji verovatno neće biti oboreni u skorijoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading