NIKOV VELEOBRT! Šok izjava Kirjosa o Đokoviću pred Australijan Open!

Autor:

Sport

28.10.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivu izjavu dao je australijski teniser grkog porekla.

NIKOV VELEOBRT! Šok izjava Kirjosa o Đokoviću pred Australijan Open!

Foto: Tanjug/AP

Finalisti Vimbldona, Nik Kirjos i Novak Đoković

Australijski teniser Nik Kirjos izjavio je da želi da vidi Novaka Ðokovića u Australiji i da je najbolji srpski teniser jedan od razloga zbog kojih igra tenis.

- Nadam se da će doći. Nadam se zbog sporta. Videli smo kako jedna legenda odlazi (Rodžer Federer) i to je već momenat kada niko ne može da popuni to prazno mesto. Dok su Novak i Rafael Nadal tu, moramo da imamo te tenisere na Australijan openu. Želimo da vidimo najbolje tenisere ovde. Želim da se takmičim i želim da vidim Novaka - izjavio je Kirjos, a preneo "Herald San".


Novak Ðoković je deportovan iz Australije početkom godine, ali Kirjos veruje u drugačiji scenario početkom 2023.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

 

- On je jedan od razloga zašto igram. Kao dete sam želeoda vidim najbolje tenisere na najboljim stadionima. Zato se nadam da će biti tu. Imao je jako težak period u poslednjih devet meseci i nije mogao da igra gde je hteo. Nadam se da će Australija da ga primi raširenih ruku - zaključio je Kirjos.

Prvi Grend slem turnir u 2023. godini startuje 16. januara, a da li će se na njemu naći i najbolji srpski teniser, ostaje nam da vidimo. Od Novaka Đokovića u ovom momentu ništa ne zavisi.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading