NOVAKOV RIVAL POSLAO JASNU PORUKU: Reči koje će izazvati BURU u teniskom svetu!

Autor:

Sport

26.10.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovog tenisera više nema dileme ko će osvojiti najviše Grend slemova.

NOVAKOV RIVAL POSLAO JASNU PORUKU: Reči koje će izazvati BURU u teniskom svetu!

Foto: Tanjug/AP

Bedene i Zverev

Aljaž Bedene, slovenački teniser koji nastupa pod zastavom Velike Britanije, izjavio je da misli da će Đoković sigurno osvojiti najviše Grend slem titula na kraju karijere.

Ovaj teniser, rodom iz Ljubljane, rekao je da će Novak po tom parametru biti najbolji od svih tenisera na kraju igračke karijere, pa je na taj način automatski otpisao Rafaela Nadala i Rodžera Federera, najveće rivale srpskog tenisera.

- Mišljenja sam da će Đoković biti igrač sa najviše Grend slem titula kada svi budu u penziji, ali i najviše Masters titula, pa čak i sveukupno. Igrao sam protiv sve trojice i protiv Novakovih loptica je najteže igrati. On je savršen - objasnio je Bedene u intervjuu za slovenački "Sport klub".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bedene je od Đokovića izgubio dva puta u Parizu

Iako je za mnoge GOAT, britanski teniser nema dilemu ko je po rezultatima najbolji teniser ikada.

Morate da otvorite oči. Rodžer Federer je imao najveći uticaj na svet tenisa, ali ako pričamo o najboljim rezultatima, to je definitivno Novak Đoković - pojasnio je Aljaž Bedene.

Britanac je poslednji meč odigrao još na Rolan Garosu, kada je poražen upravo od Đokovića, a posle toga je objavio da će se na kraju ove sezone povući, a da će mu Dejvis kup biti poslednji turnir na kome će učestvovati. Posle tenisa će se oprobati kao fudbalski agent.

U karijeri nije osvojio nijednu titulu, a igrao je ukupno četiri finala. Sa Novakom Đokovićem se sastao četiri puta, a Srbin je upisao sve pobede, bez ijednog izgubljenog seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading