Neočekivan problem za Partizan pred Nicu!

Autor:

Sport

26.10.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan Petrić moraće da improvizuje.

Neočekivan problem za Partizan pred Nicu!

Foto: Starsport

FK Partizan

Fudbaleri Partizana na korak su od nokaut faze Lige konferencija.

Crno-beli će u četvrtak od 18.45 gostovati Nici u petom kolu grupne faze, a Gordan Petrić neće moći da računa na ceo tim na ovoj utakmici.

Pored Patrika Andradea koji će propustiti i meč Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša, za Partizan u Nici neće igrati ni Aleksandar Filipović. On se povredio u remiju protiv Javora pa nije na spisku putnika za Francusku, te je gotovo izvesno da će na poziciji desnog beka igrati Marko Živković.

Filipović je igrao oba meča sa Kelnom po 90 minuta, pružio je odlične partije i pokazao da se vratio u formu po kojoj su ga nekad prepoznavali. Očekivalo se da dobije šansu i na utakmici protiv Nice, ali su se njegovi maleri nastavili.

Republika

Foto: Starsport

Bibars Natho i Aleksandar Filipović

 

Od kad je stigao u Humsku već tri puta je morao da pauzira, dva puta su ga sputale povrede, a jednom posledice virusa korona.

Aleksandar Filipović je ove sezone u dresu Partizana odigrao tek 12 utakmica na kojima je uspeo da postigne jedan i namesti, takođe jedan, gol. Tokom karijere, Filipović je nastupao za Jagodinu, Voždovac i BATE Borisov iz kog je letos stigao u Humsku.

Osvojio je jednu titulu šampiona Belorusije, dva Kupa i jedan Superkup ove zemlje, a bio je deo U19 reprezentacije Srbije koja se popela na krov Evrope 2013. godine. Da li će se njegova povreda odraziti na igru crno-belih u Nici ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading