ZAJEDNO SMO UVEK JAČI: Vučić razgovarao sa Edijem Ramom i Dimitrom Kovačevskim - evo koji su zajednički koraci (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

26.10.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je još jednom naglasio da Otvoreni Balkan znači mir, prosperitet i sigurniju budućnost

ZAJEDNO SMO UVEK JAČI: Vučić razgovarao sa Edijem Ramom i Dimitrom Kovačevskim - evo koji su zajednički koraci (FOTO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić održao video konferenciju sa premijerima Albanije i Severne Makedonije u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

- Razgovarao sam sa Edijem Ramom i Dimitrom Kovačevskim o zajedničkim koracima kako bismo obezbedili sigurnu zimu za sve naše građane, kao i o predstojećem sastanku u okviru Berlinskog procesa - naveo je Vučić na Instagram profilu budućnost Srbija pored fotografija sa sastanka.

Republika

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić na konferenciji sa Ramom i Kovačevskim

Predsednik je još jednom naglasio da Otvoreni Balkan znači mir, prosperitet i sigurniju budućnost za narode našeg regiona.

- Zajedno smo uvek jači - poručio je predsednik Vučić!

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Vučić razgovarao sa Ramom i Kovačevskim

Da podsetimo, u septembu je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić predsedavao Samitom u okviru inicijative Otvoreni Balkan zajedno sa predsednikom Vlade Republike Albanije Edijem Ramom i predsednikom Vlade Republike Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim.

Samitu su tada prisustvovali i predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, predsedavajući Veću ministara Bosne i Hercegovine Zoran Tegeltija, ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto i ministar spoljnih poslova Republike Turske Mevlut Čavušoglu.

 

 

Otvarajući Samit lidera u okviru inicijative Otvoreni Balkan, Predsednik Vučić je poručio da nikada nije više pažnje i energije usmereno na uspeh ovog projekta od osnivanja, te da od uspeha Otvorenog Balkana zavisi i koliko će zemlje članice uspeti da osiguraju dobru ekonomsku budućnost svojih zemalja, kao i učvršćivanje mira i stabilnosti u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading