BOGA JE MOLILA DA BUDE MINISTARKA, SVAKO O SEBI DOVOLJNO GOVORI! Vučić odgovorio na pitanje o Zorani Mihajlović, ovo je njegova poruka!

Autor:

Vesti

25.10.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić danas je prisustvovao otvaranju pogona fabrike u Vlasotincu nakon čega je odgovarao na pitanja novinara.

BOGA JE MOLILA DA BUDE MINISTARKA, SVAKO O SEBI DOVOLJNO GOVORI! Vučić odgovorio na pitanje o Zorani Mihajlović, ovo je njegova poruka!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Tanjug/Z. Petrović

Aleksandar Vučić i Zorana Mihajlović

Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanje da li je Zorana Mihajlović izbačena iz Vlade zato što je rekla da je u Srebrenici bio genocid, rekao kako se u stranci ne obračunavaju na način na koji to neko misli.

"Da smo izbacivali ljude za izjave izbacili bi je ranije. Ne obračunavamo se na način koji neko misli. Ako je posle 10 godina bilo potrebno nekoliko sati da sve najgore kažete o kolegama, a pre toga ste molili Boga da budete izabrani u vladi,... ", rekao je on

Konstataciju Mihajlović koliko je šuma i stabala isečeno da bi u medijima pisali negativno o njoj, Vučić je prokomentarisao rečima da je on u medijima kriv za sve i svašta.

"U našoj stranci svako govori kako i šta želi i nikoga nismo zbog toga izbacili niti ćemo. Postoje rezultati. Takođe smo rekli da želimo podmlađenje. Kada dođu neki novi ljudi onda kažu "samo nemoj da budem ja smenjen". Šta hoćete da svi budu venčani za fotelje po 25 godina, da niko nikada ne bude smenjen, da ne treba da bude promenjen. Ali svako pokaže svoje lice", objasnio je Vučić.

Republika

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ

 

 



Na izjavu Mihajlovićeve da je bolela glava od gledanja bogaćenja i bahaćenja u stranci, Vučić je podsetio da je on o tome javno govorio i da ne zna da li je Mihajlović gledala u sebe ili u koga već.

„Takvih ima i na lokalu, i u centrali, na mnogo mesta. Bilo bi interesantno ako je neko znao da je neko činio kriminal što to nije prijavio policiji. Zato određene ministre i direktore preduzeća menjamo. Upravo je to što sam rekao da naša stranka ne sme da bude G17 i DS. Zato vršimo promene. Zato vidite ljude koji se suoče s tim da ne dobiju fotelju i da im ne treba nu tri minuta da pokažu šta su“, rekao je on.

Vučić je uveren da se tako nešto neće desiti sa Nedimovićem, Stefanovićem, Lončarem.

Istovremeno je poručio da će svi da odgovaraju koji su nešto nezakonito uradili.

"To je najvažnije za SNS i pokret za Srbiju koji ćemo tek da pravimo - da ne bude onih koji su se bogatili, njihovi suprižnici, ili prijatelji", zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading